23-06-2020

23-06-2020

National Instruments er nu NI

Dette er kun en lille del af rejsen som vores partner, National Instruments, har gennemgået i de sidste 40 år. I en verden afhængig af teknologi, har NI altid været indstillet på en radikal forbedring af den måde ingeniører innoverer på. Især de sidste måneder har ændret verden hurtigt, og vist hvor vigtige apparater og digital information er for vores hverdag. Forkortelsen af navnet til “NI” repræsenterer denne globale tankegang og konstante ændringer.

Ingeniørkunsten sigter mod altid at forbedre design, maskiner og resultater for kunder og samfundet. ”At være en ambitiøs ingeniør er at forestille sig og derefter løse en bedre fremtid, en vi kan skabe sammen.”, som defineret af NI.

Vi deler denne lidenskab og ønsker at videregive den til vores kunder. Vi er klar til at tage udfordringen op for at komme bedre ud på den anden side og bruge dette som en mulighed for at skabe en bedre "ny normal" sammen. Vi fortsætter med at være NIs partner (faktisk den eneste i Sønderjylland) og ser frem til kommende projekter, der bruger deres software og hardware til at skabe tilpassede løsninger til vores kunder, vision systemer og mere.

Læs udtalelsen fra NI's CEO her.

Firmaoplysninger


  • CCM | electronic engineering
  • Grundtvigsallè 175 1., 6400 Sønderborg
  • CVR: 33750870

Kontaktoplysninger