Karriere

Hvordan er det at arbejde for CCM Electronic Engineering?

Vi er en lille virksomhed på omkring 17 ingeniører og har en personlig tilgang til hver enkelt medarbejder. Vi respekterer vores kollegaer og vores kunder og sætter pris på godt udført arbejde. Vi vægter din arbejds-/livsbalancen og forventer til gengæld, at du tager initiativ og er motiveret til at gøre dit bedste. Vi arbejder i en venlig og afslappet atmosfære tæt på centrum af Sønderborg. Da vi er en lille virksomhed, kan du forvente at udføre en række opgaver til tiden, herunder at kommunikere med vores kunder og være på kundens site for at overlevere eller fejlfinde udstyr. Samtidig vil vi give dig plads til at vokse og specialisere dig i det, du er virkelig god til.

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for software-, mekanisk eller elektronikteknik eller et lignende område. Vi er åbne for nyuddannede, men foretrækker, at du har et par års erfaring for at være klar til produktudvikling og projektstøtte.

Hvis det ikke er dit ekspertiseområde, men du mener, at du er den rette person til at slutte sig til vores team, kan du altid sende dit CV og et følgebrev til ccm@ccm-ee.dk

Læs om vores praktikants oplevelse her.(link).

 

Ledige stillinger

Stilling Link
Software Development Intern Læs mere

 

Firmaoplysninger


  • CCM Electronic Engineering ApS
  • Grundtvigs Allè 175 1. sal, 6400 Sønderborg, Danmark
  • CVR: 33750870

Kontaktoplysninger


Følg os


Hubspot script