• 15-02-18

  International anerkendelse til CCM Electronic Engineering Aps

  CCM Electronic Engineering Aps ( CCM ) er blevet udnævnt til Vision Speciality Silver Alliance Partner af National Instruments.

  CCM Arbejder med avancerede løsninger til produktions systemer. Vi har igennem de sidste 6 år arbejdet målrettet på at opbygge kompetencer indenfor ”Machine Vision” som er en betegnelse for den teknologi hvor man med digitalt kamera og en computer kan inspicere produktionsemner for fejl. det kan eks. være i forbindelse med elektronik produktion, hvor eks. displays tjekkes for om de er fri for defekter. Eller overflader på metalemner der tjekkes for om de er fri for ridser, mærker, eller fremmedlegemer. Interne dele til forbrændingsmotorer inspiceres eks. ofte med denne teknologi. Ud over kvalitets kontrol bruges Machine Vision også til målinger under strukturelle tests, eks. crash tests af biler, samt guidance systemer til robotter.

  Vi satser på at være den førende leverandør af den her type systemer i landsdelen, på sigt også i Nordtyskland. Vision systemer er i mange tilfælde den foretrukne teknologi til at opnå 100% kvalitets kontrol i et masseproduktionsmiljø. Enhver fremstillings virksomhed vil gerne levere 100% fejlfri produkter til sine kunde. Når fremstillingen automatiseres og der ikke længere er menneskehænder involveret i hvert enkelt step af produktionsprocessen, så bliver behovet for 100% kontrol større.

  CCM har eksisteret i ca. 10 år, og har hele vejen igennem haft det som sin hovedaktivitet at fremstille systemer til kvalitets kontrol. Kunderne er typisk elektronik producenter og metalindustri.

  CCM har haft et formelt partnerskab som ”Alliance Partner” med National Instruments siden 2012, partnerskabet indebærer at CCMs ingeniører holder sig på den absolutte forkant inden for teknologi til test.

  CCM baserer sine systemer på teknologi leveret af National Instruments, der leverer en platform til at bygge denne type systemer på. National Instruments er et multinationalt selskab med hovedkvarter i Austin Texas.

  Del denne nyhed

  Leave a comment

  Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

  Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.